Velkommen til Horsens Planportal
Genbrug mere, brænd mindre, tænk cirkulært

Affaldshåndteringsplan

Home Genbrug mere, brænd mindre, tænk cirkulært Planlægning Dialog, kommunikation og undervisning Samarbejde med lokale køkkenfirmaer om indendørs sorteringsmateriel Samarbejde med lokale køkkenfirmaer om indendørs sorteringsmateriel

Samarbejde med lokale køkkenfirmaer om indendørs sorteringsmateriel


Affaldssorteringen begynder allerede inde i huset. Hvis den indvendige indretning er lavet til affaldssortering, bliver sorteringen nemmere og derfor lettere gjort. Jo nemmere det er at sortere og komme af med affaldet, jo større bliver kvaliteten i sorteringen. 

Vi vil arbejde på, at affaldssortering tages med i planlægningen, når drømmekøkkenet indrettes. Køkkenets affaldsspande er nok ikke det første, man tænker på, når man planlægger et nyt køkken. Ikke desto mindre er valget af  affaldsspande vigtigt for at sikre en god funktionalitet i køkkenet. En god sortering indenfor giver en god videre sortering. 

Vi vil derfor tage kontakt til kommunens køkkenfirmaer og invitere til dialog om, hvordan man kan skabe en god sorteringsindretning inde i huset/lejligheden.


    

HORSENS KOMMUNE

Rådhustorvet 4 
8700 Horsens 
Tlf. 76 29 29 29 
horsens.kommune@horsens.dk

CVR. 29 18 98 89 
> EAN-numre
> Øvrige kontaktinformationer